Contactformulier

Adres gegevens

MobileCare BV
Landstraat 78
9934 BP Delfzijl

Bredaseweg 135 
4872 LA Etten Leur

BTW nr 857537179B01
KvK nr 68652852

Bellen

Bel ons op (085) 047 3557

Technische support en klantenservice (020)308 0231

Whatsapp

Whatsapp of sms ons (06) 44596399

Over ons

De diensten van MobileCare zijn voortgekomen uit een zekere mate van frustratie. Ondanks alle aandacht die er de afgelopen jaren is geweest voor zorg, welzijn, eHealth en domotica, zagen we nog geen eenvoudige totaal-oplossingen voor een brede groep mensen. Daar brengen we met MobileCare verandering in. Niet door in te zetten op innovatieve technologie. Wel door deze technologie ondersteunend te laten zijn aan wat gebruikers werkelijk willen en (zorg)processen echt nodig hebben om een efficiencyslag te maken.

Met MobileCare willen we mensen ondersteunen in het behouden van hun fysieke en sociale gezondheid en willen we hen zolang mogelijk betrekken bij de samenleving. We willen sociaal isolement tegengaan en eenzaamheid bestrijden. We doen dit vanuit de gedachte dat aandacht gecombineerd met actuele data, helpt bij het welzijn van mensen.

We zetten hiervoor warm beeldcontact met speciaal opgeleide medewerkers in en de Nettie-app voor het betrekken van het sociale netwerk. Uiteindelijk willen we dat Nettie preventief werkt en zwaardere zorg uitstelt of zelfs voorkomt.

MobileCare combineert alle wensen van de moderne (zorg)consument in één: eenzaamheidsbestrijding, betrokken sociaal netwerk, welzijnsmonitoring en alarmdienst. Hiermee zijn we de eerste fullservice-partner van de zorgconsument van vandaag èn morgen. De zorgconsument die de regie volledig in eigen hand houdt.

Onze missie

Onze missie
Wij geloven in de kracht van mensen, die hiermee een doorbraak in de zorg kunnen realiseren. Daarom maken wij met aandacht, daadkracht en plezier optimaal gebruik van menselijk potentieel en nieuwe technologie.

Ons doel
Patiënt empowerment, het vergroten van zelfredzaamheid en veiligheid, tegengaan van sociaal isolement en ondersteuning bij revalidatie en re-integratie.

Onze werkwijze
Met Nettie ontlasten, ondersteunen en ontzorgen we mantelzorgers, familie en zorgprofessionals van eerste-tot en met derdelijns.

Onze waarden

Aandacht
Ieder mens (cliënt, medewerker, opdrachtgever, businesspartner) wil gezien, gehoord, begrepen en gewaardeerd worden.

Daadkracht
Wij leveren resultaten, zijn servicegericht, dragen bij, lossen problemen op.

Plezier
Ieder contact met ons levert plezier en energie op. Dit werk is onze grootste hobby.