MobileCare heeft als missie dat iedereen veilig, gezond en langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.

MobileCare bestaat uit twee labels, namelijk VirtueleThuiszorg® voor zorgprofessionals en Nettie voor de particuliere markt. VirtueleThuiszorg® helpt zorgprofessionals de kwaliteit van zorg en doelmatigheid te verbeteren. De producten en diensten van Nettie geven particulieren de mogelijkheid om veilig, gezond en langer zelfstandig thuis blijven wonen. Daarnaast leveren we het Vivago zorghorloge aan zorgorganisaties en particulieren. Sinds oktober 2022 is het voor Huisartsen nu ook mogelijk om via TCCN controles, Thuismeten patiënten HA en thuis monitoren aan te vragen via Zorgdomein. Klik hier voor thuismeten of hier COVID monitoren. Folder thuismonitoring mobilecare vivisol tccn covid

Diensten

Wij faciliteren diensten waar zowel overheden, consumenten, zorg-professionals als bedrijven gebruik van kunnen maken. Met ons eco-systeem verbinden en activeren we het sociale netwerk van patiënten en cliënten in een regelapp, waardoor mantelzorgers ontlast worden. Daarnaast meten en monitoren we de vitale functies van gebruikers met o.a. wearables en zelfmeetapparatuur. Ook bieden we een welzijnscentrum met welzijnscoaches die frequent beeldbellen met de klant. Dit voorkomt eenzaamheid en vergroot de maatschappelijke participatie.

Ons eco-systeem verhoogt het gevoel van veiligheid bij zowel de gebruikers als hun sociale netwerk (van mantelzorger tot zorg professional). Al onze technieken staan namelijk direct in contact met een 24/7 bemande beveiligingsalarmcentrale. Deze centrale mag en kan indien nodig lokaal de hulpdiensten aansturen. Ons eco-systeem bestaat uit diverse modules, die zowel los of als geheel ingezet kunnen worden voor:

  • Digitale zorg op afstand als ondersteuning van wijkverpleging en thuiszorg. Met deze ondersteuning kunnen zorgorganisaties met hetzelfde aantal medewerkers meer en kwalitatief betere zorg bieden.
  • Medicatie veiligheid oplossingen, klik hier voor overzicht
  • Welzijnsmonitoring voor mensen in een kwetsbare positie die we in het sociale domein weer proberen te revitaliseren. Dit doen we door eenzaamheid en sociaal isolement te verminderen. 
  • Digital Health Monitoring Service voor eerstelijnszorg van huisartsen waarbij de leefstijl en/of behandeling van bijvoorbeeld Diabetes en COPD-patiënten digitaal en frequent wordt gemonitord en begeleid. 
  • Mantelzorg 2.0 voor organisaties die mantelzorgers willen ontzorgen en ontlasten.